ÖMER COŞKUN SAÇ DÖKÜLMESİNE DOĞAL BAKIM
Herbalist Doktor Ömer Coşkun saç dökülmesi için şifalı bitkiler ile hazırlanan bitkisel bir kür önerdi.
Saç dökülmesine ısırgan otu kürü:
Malzemeler:
ısırgan otu tentürü,
ısırgan otu kökü,
ısırgan otu yaprağı,
isveç şurubu.
Hazırlanışı ve uygulanışı:
3-4 hafta boyunca her gün, 1 avuç dolusu ince kıyılmış ısırganotu kökü 8-10 saat boyunca 1-2 litre suda bekletilir, sonra 3-4 avuç ısırganotu yaprağı eklenir, kaynama derecesine kadar ısıtılır ve 10 dakika boyunca, üstü kapalı olarak demlenmeye bırakılır ve süzülür. Bu suyla kafa derisi ve saçlar 5 dakika boyunca yıkanır ve kafa derisine masaj yapılır.
Ama her yıkamadan önce, kafa derisine, İsveç Şurubu ve ısırganotu tentürü ile dönüşümlü olarak friksiyonlar yapılır. Daha ilk haftada saç dökülmesi durur ve tedavi süresinin sonuna doğru yeni saçlar çıkmaya başlar.
Daha sonra bu tedavi 3-4 günde bir uygulanırsa, saç dökülmesi uzun vadede önlenmiş olur ve saçlar, esneklik ve parlaklık kazanarak, sağlıklı bir görünüme de sahip olurlar. Bu tedavi, kepeklenmeye karşı da çok etkilidir.









