ibrahim saraçoğlu mucize kürleri

İBRAHİM SARAÇOĞLU MAYDANOZ-LİMON KÜRÜ VE LAHANA KÜRÜ

14 Mayıs 2011 Cumartesi günü Habertürk TV ekranlarında yayınlanan Burası Haftasonu Programında Oylum Talu’nun konuğu olan Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu,mucize iksirler olan maydanoz-limon ve lahana kürlerinin önemini anlattı. İbrahim Saraçoğlu kendisi de bu kürleri mutlaka uyguladığını söyledi. Sağlığımız için her yıl kullanılması gereken bu kürler vücudumuzu zararlı toksinlerden ve ağır metallerden temizler dedi.

Oylum Talu, İbrahim Saraçoğlu’na sizin sağlık için sürekli kullandığınız şifalı bitkiler ve kürler varmı? diye sordu. Saraçoğlu, maydanoz- limon kürünü ve lahana kürünü kendim için mutlaka kullanıyorum dedi. Maydanoz-limon kürü yılda 3 kez herkes tarafından mutlaka uygulanmalıdır dedi. Lahana kürüde senede bir kez de olsa kullanılmalıdır diyen Saraçoğlu faydalarını şu şekilde açıkladı:

Hayat şartları nedeniyle hergün eksoz gazları, baca dumanı yada sağlıksız gıdalardan dolayı vücudumuzda ağır metaller birikir. Yağda çözünen bu ağır metaller lahana ve maydanoz-limon kürü sayesinde suda çözünür hale gelir ve vücuttan atılır dedi. Sağlığımıza zarar veren ağır metallerden kurtulmak için mutlaka bu kürleri uyguluyorum ve herkesin uygulamasını tavsiye ediyorum dedi.

İbrahim Saraçoğlu Maydanoz-limon kürü: ….hakkında yazı

İbrahim Saraçoğlu Lahana Kürü:….hakkında yazı

facebook share twittershare

Benzer yazılar

Digg it! Add to del.icio.us Add to Reddit Bookmark to Simpy Add to Yahoo MyWeb2 Add to BlinkBits Blink this Post Add to Blogmarks Bookmark to Co.mments! Add to Connotea Add to Fark Add to Feed Me Links Add to Furl Add to Ma.gnolia Add to Newsvine Add to Netvouz Add to Scuttle Add to Shadows Add to Spurl Add to StumbleUpon Add to Technorati Add to Wists
 

Yorum Yazın

Yorum bölümüne yorum ekle, veya konu sayfası na kendi sitenden. Sen link verebilirsin ayrıca RSS yoluyla bu yorumlara abone olabilirsiniz.

E-posta adresiniz asla paylaşılmaz. Gerekli alanlar işaretlenmiştir *